fredag 5 mars 2010

Kumpparit

Vaikka tänään ei todellakaan ei ole kumpparisää, niin viimeviikkoset loskakelit sai taas muistamaan sen karun tosiasia, ettei neidiltä löydy järkeviä jalkineita vetisimmille ilmoille..

Ongelmahan on ollut koko ajan se, etten tiedä millaiset kumpparit haluaisin. Tiedän vain ettei ne ainakaan saa olla sellaiset, kun lapsuudessa, eli tylsät mustat & niin löysät, että sukat valuu!! Myös sammaleenvihreät (esim. überpoppis Hunterit) on melko poissuljetut. Ne kuuluu mielestäni metsästysreissuille (kuiten nimikin indikoi) ja sellaisille minulla on toiset jalkineet! Kun kerran ruskea labunikin on aivan yhtä komea ilman minua noissa kumppareissa ja öljytakissa (look, jota eräs ystävä ehdotti että rupeisin soveltamaan), niin nyt hankittavat saavat kyllä enemminkin olla kunnon citysaappat! En kuitenkaan ole mikään romanttinen kukkaistyttyö, ja vaikka pilkulliset tai ruudulliset jalkineet voivat olla mielestäni ihan hauskan näköiset, en oikeen näe itseäni niissäkään..

Innokkaan googlailun jälkeen vaikuttaa siltä että noi perus Hait ois parhaat! Ainoa (suuri) miinus on mielestäni se valkoinen reuna, joka jossain vaiheessa auttamatta rupee olemaan enemmän tai vähemmän kulahtanut :( Mutta ehkä kaikkea ei voi saada ja sen kanssa on vaan pakko elää?!

Seuraava ongelma on sitten väri! Selvää on, että pirtsakka väri on plussaa ;) Ehdin jo melkeen päättää, että jos kerran satsataan, niin satsataan sitten kunnolla > eli pinkit!

Melko pian tajusin kuitenkin, että yksi vedenpitävistä takeistani on punainen.. Eli niitä ei voisi pitää samalla :( No eihän siitä mitään tulisi, kun ei noita rainy day-outfitteja nyt niin montaa oo. Sit mietin et ehkä punaset?! Jos vaan on oikeen sävyset, niin sopii myös sen takin kanssa & punaset kengäthän on muutenkin pop :)
Nyt pitäis vielä saada itsensä raahattua sinne kauppaan & pitää peukkuja kovasti, jotta saappat on sekä mukavat, että kivan näköset! Ja jos muita hyviä värejä tai malleja tiedossa, niin mielellään niistä saa vinkata ;)

3 kommentarer:

  1. Kolla in Tretorns gummistövlar, har själv ett par och dom är supersköna! JAg har dessa http://www.brandos.fi/tretorn/stad-vinter-471571-vit/a9991 men finns i andra färger och modeller också! Mina är köpta helt från Citymarket tror jag, så dom finns i typ vilken butik som helst! :)

    SvaraRadera
  2. Check this out:
    http://nelliina.indiedays.com/2009/12/31/u-r-late/

    On punaset ja sitte niin city, niin city! ;)

    SvaraRadera
  3. Hahhha Maija!! Noi oiski ihqut isolla Q-lla ;)

    SvaraRadera