tisdag 6 mars 2012

Mera Kitz

Igår var det riktigt kakiväder & även idag låg dimman (molnen) ibland så tät att man inte riktigt visste vad som var himmel & om man såg upp eller ner i backen.. Men som tur är vi inte precis födda igår när det kommer till sånhänt, så båda dagarna har vi tuffat på, jagat backar med mindre moln & kännt lycka över att ibland få till några riktigt sköna svängar :)

När det kommer till skidbussarna här är vi tyvär riktigt ute.. Eller otursdrabbade, om man så vill. Första dagen åkte vi först med fel buss (eftersom kusken sa att det bara finns en), måste sen åka tillbaka & väntade slutligen länge på den riktiga..
Igår på kvällen åkte vi in till Kitzbühels centrum, för att kolla lite i butiker, etc.. Eller det var i alla fall meningen. Problemet var bara bussen! Eller snarare det faktum att vi absolut inte hade en aning om vilken av alla hållplatser som var centrum.. Men, det gick bra till slut!
I morse tog vi en tidigare buss än igår & plötsligt svängde den inte heller in till vår gondol, utan man borde fattat att gå av vid "stora vägen". Det gjorde vi inte.. Utan tog istället bussen vidare till Kitz. Bra så, men då återstod nästa fråga: Var skall man stiga av, för att komma till den gondolen? Det hade vi ingen aning om. Så steg av i centrum & väntade igen rätt länge på att nästa skidbuss skulle komma.. Mao tog det väl ~50min (i stället för knappa 10) att ta sig till backen. Smidigt!

Igår var det afterski & idag fondue. När denhär semestern är över måste jag hålla hårdare i plåmsan.. Business as usual alltså ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar