lördag 10 april 2010

En sån kväll!!

Mycket bättre festkväll får man nog leta efter :) Vi festade som bara gamyler kan & undertecknad njöt för fulla muggar av det fantastiska sällskapet!

Sitsen var för ovanlighetens skull i ett av rättsnotariernas seminariesalar, det legendariska MD & naturligtvis kunde vi inte låta bli att minnas de gånger en eller annan liten rättsnotarie ljusgrön i ansiktet tappert tagit sig på föreläsning, bara för att i nästa sekund få hålla sig för munnen & springa mot nedre vångingens toa ;) Alla gånger lär man inte skall ha hunnit ända fram..

Kvällen fortsatte på Apan med dans, underbara hallonmargheritan (i plural!), bröllops- & bloggsnack, kramar, en härlig DJ & extremt bra filis :)

Långt senare på natten bjöds det på drama som sig bör (vilken festkväll är väl helt komplett utan?!) & undertecknad var tacksam över hemskjutsen!

Jag har inlett dagen med ett samtal till den stiligare halvan, morgontidningen i sängen, läsning av sångboksskriverier (vilka för övrigt fick mig att gråta & le från öra till öra, samtidigt! Nostalgi, lycka & kärlek! > det är klart vi skall höras också i fortsättningen!! That's what friends are for you darlings!), en mängd sms & insikten om att allt har flere sidor (och att jag tydligen inte hade lagt så värt stor möda vid avlägsnandet av armhålsbehåring inför gårdagens festtop - beklagar oversharingen), men att det inte betyder att det inte skulle finnas nyanser & att det är upp till en själv att ta vara på de goda sidorna..!

Nu väntar brunch med de bästa!

Life is good :D

5 kommentarer:

  1. inga bilder tack :)
    /hanna

    SvaraRadera
  2. Klart det kommer bilder!!

    SvaraRadera
  3. Ja-a, ja sku ha många kiva bilder o video o allt men e de bara jag som får njuta av dom? =P

    SvaraRadera