måndag 29 augusti 2011

Om livskvalitet

Var på vårt Tvärminnelande från lördag till söndag. Där finns en minimal stuga med ett all-in-one-rum (med plats för två att sova) & en bastu. Lyxen kommer i form av solpanel & bollgrill.. Simpelt, men på en av de absolut vackraste platserna i världen, i alla fall om man älskar havet & det aldrig slutar att fascinera & förundra!

På lördagen sken solen & havet var förvånansvärt varmt. Njöt av att simma(!) och sen ligga på de varma klipporna som en strandad säl & torka :) Åt gudomlig (grill)mat & badade vedeldad bastu, före man långt före midnatt började gäspa & somnade lätt i den mörka natten..

Sov för omväxlings skull som en däckad flodhäst och vaknade edast av att min partner in crime ett par gånger knackade mig på axeln & påstod (helt obefogat - naturligtvis) att jag snarkar..! Lillhunden njöt med andra ord av stuglivet lika mycket som vi & sov i hallen tyst & snällt :)


Igår kväll kom vi efter en mer höstruskig (men fortsättningsvis fin) dag tillbaka till stan & (skäll)showen satte igång igen.. I morse var det således bara att (lite ledset) konstatera hur mycket en dåligt soven natt (för att inte tala om flere) & ett stort orosmoment (om än i litet format) drar ner på den allmänna känslan av livskvalitet. Och hur maktlös man kan känna sig, när det enda man önskar är att alla skulle kunna vara glada & tillfreds..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar