måndag 8 augusti 2011

Vardagen

I helgen har det varit ett enda festande! Vi har skålat för kräftor, för kärlek, färdigblivning, sommaren & livet i allmänhet.. Pratat, skrattat, ätit hysteriskt gott, sjungit karaoke (nää, inte jag), kramats & umgåtts med en massa fina :)

Kom som planerat rätt tidigt hem igår (för att hinna packa upp, tvätta, etc & trots det kunna somna i god tid..), men sen gick allt inte riktigt som det skulle. Tvättstugan funkade inte (maskinen bara blötte ner kläderna, men sköljde & torkade dem inte). Trötthet övergick i frustration & huvudvärk. Och i säng kommer man väl aldrig tillräckligt tidigt?! Pricken över det hela var nog när denhär kvinnan igen idag antastade mig, då jag skulle gå till jobbet. Purrrfect måndag efter semestern liksom. Svarade henne helt sakligt, men ångrar att jag inte fick med något om hemfridsbrott/ärekränkning!

Nåjaa, som tur finns det fina människor att luncha med, vänner att träffa, en lillhäst att rida, någon att krama, en frisk kropp att börja träna & kanske även en resa att planera, så det skall nog bli bra dethär!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar