onsdag 2 september 2009

Primitivt

Sitter på Calonia (juridiska fakulteten) & köar, för att anmäla mig till en engelskakurs.. Har köat redan i en halv timme & de egentliga anmälningslistorna kommer upp först om 80 min. Logiskt? Nej, tyvärr :(

Grejjen är alltså att det finna 6st engelskagrupper, vid olika tider på veckan, varav vissa är sååå mycket attraktivare än andra..pga 75% närvaroplikten & andra kursers tidpunkter. De egentliga anmälningslistorna kommer upp 09.00, men naturligtvis kommer inte folk då. Nej! Den första som var på plats i dag har arrirverat 05.40 > najs! Sen skriver man sitt namn på en skugglista, i den ordning man kommit & får efter det inte! avlägsna sig härifrån, för att hålla kvar sin plats. Då den egentliga listan sedan kommer upp går man in skugglistans ordning & skriver in sig på en grupp.

Jag var här 07.08 och är nummer 71 på listan. Det känns bittert! Eftersom man ändå pinade sig upp kunde man lika bra ha gjort det en timme tidigare..om man sku ha fattat hur poppis det är att stiga upp :S Nu känns det som om man köar & ändå inte kommer att rymmas med på någon vettig tid..det är frustrerande!

Det mest frustrerande är ändå att fakulteten (och hela universitetet?) lever på en icke-datoriserad tid! Kan saker faktiskt få skötas såhär? Det är trots allt år 2009!

1 kommentar:

  1. jo huhu, Jonathan har berättat om de där skugglistorna... huj! Men tur att det gick bra för dig iaf!

    SvaraRadera