fredag 14 augusti 2009

Turun taiteiden yö

Kun vihdoin sain itseni ylös & ulos oli eilisilta oikeen onnistunut!

Tapasin osan työkavareistani Turun kaupunginteatterin ulkopuolella, josta siirryimme teatteriin katsomaan tämän muiskaalin avoimia harjoituksia. 45 min kului tosi nopeasti & vaikka meininki oli melko sekoa & näytelmään harjoittelu vielä tosi vaiheessa tykkäsin harjoitusten näkemisestä (mikä oli minulle täysin uusi kokemus) & suunnittelenkin jo musikaalin näkemistä syksyn aikana :) Oli myös mukavaa käydä itse teatterissa, sillä vaikka olen asunut Turussa enemmän tai vähemmän aktiivisesti neljän vuoden ajan ei kaupunginteatterissa ole aikaisemmin tullut käytyä..

Tarkoitus oli tämän jälkeen siirtyä Bar Kukaan (missä en ole myöskään käynnyt), improteatteria katsomaan. Jono oli kuitenkin turhan pitkä, joten kävimme Blancossa yhdellä & saimme samalla nauttia 80- ja 90-lukujen hittibiiseistä :)

Illan päätteeksi suuntasimme Ylioppilasteatteriin katsomaan iprovisaatioteatteria. Paikka oli tuupaten täynnä & allekirjoittanut ei oikeen osanut arvostaa lattialla istumista.. Itse näyttelijät olivat ihan jees & varsinkin peukut sille että panivat aidosti itsensä likoon! Hirveesti en kuitenkaan henkilökohtaisesti lämmennyt touhulle :S

Olisi ollut hauskaa jatkaa Turun yöelämään pidemmän kaavan mukaan, mutta koska kaikilla oli aikainen herätys & töitä odottamassa hipsimme tämän jälkeen kotia päin.. Kaikenkaikkiaan kuitenki onnistunut ilta hyvässä seurassa :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar