tisdag 17 februari 2009

Florin

On tamma jota vuokraan ja ratsastan useita kertoja viikossa. Hän on 12-vuotias (tietämättömille tiedoksi: kaikki hevoset täyttävät vuosia vuodenvaihteessa) ja näin ollen parhaassa hevosen aikuisiässä. Florin on puoliverin ja arvelisin että sen säkäkorkeus on n165cm.

Florin on hyvin tammamainen neiti, joka nyrpistää nenää kaikelle epämukavalle (kuten satulavyön kiristämiselle ja usein myös tavalliselle harjaamiselle). Onneksi se tyytyy näyttämään rumia ilmeitä ja suuria hampaitaan, muttei pure eikä potki. Välillä tuntuu että Florin on aivan liian fiksu, mutta että se käyttää aivojaan lähinnä "tammakepposten" keksimiseen. Ollaan käyty läpi vaiheen jolloin kaikki liikkuminen muuttui paikalla pomppimiseksi ja pystyyn nousemiseksi, sekä vaiheen jolloin Florin ei millään meinannut päästää minua selkään. Juuri tällä hetkellä olemme kuitenkin väleissä ja välillä tamma liikkuu kanssani oikein nätisti :) Käymme myös estetunneilla, jotka ovat haastavia, mutta mielettömän kivoja ja opettavaisia!

Kuvassa näytän jostain syystä tyytymättömältä, mutta valitettavasti parempaa kuvaa meistä ei juuri ole. Florinin hassu väri taas johtuu siitä että se on "klipattu" eli ajettu trimmerillä (muistuttaa sellaista jolla pojat ajaa päänsä) kaikkialta, paitsi päästä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar