fredag 27 februari 2009

UTMANING!

Bästis http://www.blogger.com/www.a-9.blogspot.com och jag har utmanat varandra! Mest av allt har vi dock tillsammans utmanat oss själva!!



Vi är två unga kvinnor, som tyvärr inte trivs jättebra i sina nuvarande kroppar. Det skall vi nu ta tag i och göra något åt!! Vi har låtit oss inspireras av bland annat de svenska bloggarna http://www.emliscious.blogspot.com/ och http://traningsgladje.se/. Vi skall alltså köra en egen "Biggestlooser"-grej!



Det hela börjar med invägning 1.3. och slutar med slutvägning 31.5. Varje vecka kommer vi dessutom att mellanväga oss & den som procentuellt tappat midre måste böta 5€ till något gemensamt kul, som vi hittar på i juni :) Eventuellt även utföra något annat straff..



Tanken är att vi båda kommer att gå ut med dethär på våra bloggar, eftersom det är värre att fuska offentligt! Vi kommer alltså att publicera %-resultat, men inte kilon. Dessutom avges veckorapport över hur vi tränat,ätit, etc..hur det gått helt enkelt. Och för att komma igång med en kickstart publicerar vi även matdagbok fram till den första veckovägningen, som antagligen sker onsdagen den 11.3.



Hoppas ni läsare inte tycker dethär låter urtråkigt! För jag hoppas i alla fall att ni, förutom en "skrämselfaktor" som gör att man inte täcks fuska, vill vara ett stöd för mig!! Så har ni bra tips, eller konstruktiv kritik att komma med, så är den mycket välkommen!! Detta kommer nämligen inte att bli lätt! Men, som tur tror jag att tävlingsmänniskan i mig kommer att hjälpa en bit på vägen :)

Nu sku ja behöva en våg med fett%-mätare..men de är dyra, så får se..det skulle dock vara intressant, eftersom det viktiga inte är att tappa kilona i sig, utan att bli av med fett & bygga muskler!!

Snart kör vi!! *Superpeppad*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar