lördag 27 november 2010

Åbodygn

Har precis hoppat på tåget tillbaka mot Helsingfors, efter ett lyckat dygn i den forna huvudstaden.

Spexet i går var riktigt roligt, men dock inte det bästa ever.. Efter det blev det glögg & chillig samvaro hos L&N, tillsammans med goda vänner :)

Efter att ha klätt på oss i närmare en halv timme var vi färdiga att erövra världen.. Eller nåja, Biskopsgatan iaf! Glöggrundan var som den brukar > yr! Dock kände man sig lite gammal till studieåren, då de allra flesta ansikten var okända & slätkindade ;) Men glöggen smakade gott & ganska bra orkade vi hålla igång.

Idag var det skönt att vakna relativt utsövd & utan Herr Hangover på besök! Åt lyxig helgfrukost & chillade en stund på stan.. Träffade sen M & hennes pojke A, för en sväng på Aura Street Marketin nykyaikaiset joulumarkkinat & lite häng i (lek)parken.

Nu är jag passligt trött efter mycket frisk (!) luft & skön kvalitetstid :) När jag äntligen kommer hem blir det nog verrarna på & en riktigt chillig kväll, med tidig John Blund date..!

Aijoo, dessutom har jag nästan blivit övertalad att investera i en iFåne, men djeesus så de är dyra.. Måst med andra ord ännu övertala mig själv lite :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar