måndag 1 november 2010

Bättre

Det är underligt (och skönt!) hur mycket lite mera sömn & lite lägre stressnivå kan göra för humöret & välmåeendet :)

Igår var bristningsgränsen onödigt nära, men idag känns det ren som om en del av färgen återvänder till ansiktet (igår blev jag nästan rädd för min spegelbild, med glåmig hy & stirriga ögon) & lugnet till sinnet!

Helgen bjöd förutom otaliga timmar framför datorn & alltför lite sömn på Eat, Pray, Love i gott sällskap. Post-bio-babbel & insikten om att det är härligt med vänner som verkligen finns där! En mental notering om att det är tråkigt med tomma löften, men en alltför trött attityd, för att ta fasta på detta. Två fina, fina (hopp!)hästar som utvecklas med racerfart, underbar fysisk ansträngning & det positiva med en vän, som möjliggör det hela!!

Väljer igen att aktivt fokusera på de positiva aspekterna, för inser att det är vad som håller mig flytande! Tänker också att det, tillsammans med mer fokus på fysiskt välmående får bli ledord för den möjlighet som en ny månad & vecka för med sig!! Välkomnar således November (lätt överrumplad - vart försvann den förra månaden?), fast besluten att göra något bra av det hela :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar