måndag 20 december 2010

James

(alltså betjänten)
I need you right here right now!!

Har landat hemma för en halv timme sen & bokstavligen stupat i säng (vilket dock delvis kan bero på att det är den enda existerande möbeln) tillsammans med lite brie & batong. Jag vet att det är snuskigt att äta i sängen, men jag är ganska snuskig så no can do.. Jag är dessoutom totaldöd.

Har varit på jobbet i 9h utan ens en ordentlig lunchpaus.. Och insett att detdär med hund nog kanske inte riktigt funkar just nu :(

Efter jobbet var jag äntligen & testade ett visst gym. Smart att betala för hela dec & gå första gången den 20de.. Nåja, int har jag nånsin påstått att jag är smart. Blev ½h kettlebells, vilket var helt najs, men jag glömde bort hur stark jag är & tog det alltför försiktigt o början var aka inte så svettigt. För övrigt var det najs!

Har jag btw berättat att jag kanske hittat ett nytt (dröm?)gym åt mig?! Är pikulite längre bort, men har (minst) en enorm fördel!! Får se hur det blir..

Tog en sväng via Stockas nya deli & voi djee vad där finns mycket gott!! Höll på att börja rinna dregel ur mungiporna :) Inhandlande dessutom lite julkortsmaterial.. När nu nånting sånt skall hinna (orka!) göras vet jag dock inte..

Slog också fast en plan för nyår. Det blir antagligen mycket chilligt, men säkert trevligt & bra!

Är det btw ingen som känner sig manad att komma hit & fixa i lägenheten??? Packa upp lådor, diska, torka ur skåp & ställa saker på plats.. Ett stort plus om du har verktyg, så man skulle få ett par (delvis ännu inte existerande) taklampor på plats. Jag kan bidra med allmänt babbel & glada tillrop frång horisontalläge ;)

1 kommentar:

  1. Jag sku gärna komma och hjälpa till, att packa upp e ju kul! På riktigt alltså. Tyvärr e jag ju inte riktigt i trakten... kanske nästa gång du flyttar? ;)

    SvaraRadera