onsdag 19 januari 2011

Just another mad day at the office

Djeesus en sån dag.. I morse hade vi ett internt seminarium, där jag bara kunde lyssna & försöka lära (läs fatta ens någo). Efter det bröt h**vetet löst & här har varit full rulle hela dagen! En massa folk som ringer/mailar & undrar en miljon saker som jag inte har någon aning om.. Och typ ingen anna på plats. Galet! Nåja, iaf har jag (säkert) lärt mig något & om inte annat har det nog vuxit lite tjockare med skinn på näsan ;)
Om en timme är det dags för någo kissanristiäiset (igen!) & helt ärligt vill jag bara gå hem & krypa under täcket.. Men jag antar att det är viktigt att networka & få reda på Who we are & what we do..?!

2 kommentarer:

  1. Skulle vara roligt att veta mer om vad det är för typ av jobb du har - jag förstår om du inte vill skriva ut namn el. något alldeles för avslöjande, men sådär generellt låter det som att det är något väldigt specialiserat ställe? Specialiserat på nåt komplicerat?

    SvaraRadera
  2. Jag började skriva ett svar på detta, men insåg att det blev så långt, att jag nog skall tillägna det ett separat inlägg asap :)

    SvaraRadera