onsdag 27 maj 2009

Ahdistava ystis & sen seuraukset

Eilen töiden jälkeen päätin lähteä käymään Lauttasaaressa Tommy Hillfigerin ystiksessä. Ei olisi pitänyt!
Ilma oli tunnetusti melko lämmin & bussissa oli niin kova hapenpuute, että pelkäsin pyörtyväni hetkenä minä hyvänsä..onneksi matka ei sentään ole kovin pitkä.
Perillä selvisi että myynnissä oli ainoastaan mallikappaleita, jotka tietysti ovat naisille kokoa S! Koska kokemuksesta tiedän että Tommyn M om minulle kuin räätälöity en viitsinyt lähteä turhaan kokeilemaan liian pieniä vaatteita. Jotain vähän suurempaakin löytyi ja kokeilinkin ihan ok paitaa, mutta siinä vaiheessa olin jo niin ärtynyt, että sekin sai jäädä kauppaan.
Asiaa ei myöskään parantanut se, että miesten puolella (josta ajattelin että M:lle voisi löytyä joku kiva synttärilahja) maallikoot vastasivat kokoa M, mutta koska kullalleni taas sopii S täydellisesti en sieltäkään löytänyt mitään!
Täysin turha reissu siis & arvatkaapa vaan oliko fiilis oman kropan suhteen ihqu kun lähdin myynnistä pois, so not :(

Olin menossa tallille ja tarkoituksenani oli ottaa bussi K:nummelle. Näin ollen otin 501 länärille & jäin odottamaan bussia..ja odottamaan, ja odottamaan..Seisoin siinä moottoritien ääressä, pakokaasujen keskellä varmaankin 20min & kiroilin itsekseni, kellokin kun oli jo melko paljon. Kun bussi vihdoin tuli se oli tietenkin kuuma & tunkkainen. Lisäksi kiersi mielestäni ihan turhan pitkää reittiä & pysähtyi totta kai melkein jokaisella pysäkillä.
Taas kerran muistin erittäin hyvin miksi tykkään keskustassa asumisesta ja miksi en ota bussia, ellei ole ihan pakko!!

3 kommentarer:

  1. Kai dösässäkin on kuuma kun ulkonakin on... ;)

    SvaraRadera
  2. No voihan kurjuus. On se kumma, miten kaikki epäonniset asiat joskus kasautuvat... Toivottavasti tänään on parempi päivä :/

    SvaraRadera
  3. Miten ois AC??

    Joo, eipä tuo maailmoja kaatanut! Turhat tommoset kompleksinlisääjät vaan > varsinkin kun ois voinnu viettää iltapäivän hyvin mielin auringossa & hevosen selässä :S

    SvaraRadera