lördag 16 maj 2009

Fredag

Började min dag igår med att åka in till centrum, för att gå på pump. I Kamppen märkte jag dock att "shit, jag har ju inga strumpor"..eftersom jag hade en del tid tänkte jag att jag nog gott & väl kan åka en trappa upp till Nike Store & köpa mig ett par nya träningsstrumpor (gillar ju verkligen dem jag har!). Väl där blev jag superförbryllad, då typ halva butiken (eller mer) var totalt tom på varor..yrade på en stund, hittade killarnas strumpor & sen äntligen också flickornas. Tittade bara snabbt på ett 3pack, att storlek X-Y & tänkte ok, då passar de nog (har trots allt ganska normalstora flickfötter) & rusade till kassan, fick en massa rabatt pga att butiken skulle stänga/läggas ner & skyndade nöjd vidare till gymmet. Väl där inser jag dock att strumporna var/är storlek 27-30, alltså liiite väl små :S Jag fick således träna i strumpbyx-strumpor & kvittot hade jag dessutom hunnit slänga > lyckat!

Dagen fortsatte lite bättre: Var roligt att vara på pump igen, efter den långa pausen Dock skulle jag ha uppskattat om instruktören hade babblat lite mer tempo & upprepningar & lite mindre eurovision & skumma peppgrejjor in english..!
Träffade Cindy för en mysig långlunch :)
Fick dessutom äntligen köpt en ny glasfil (den älskade gamla tappade jag ju i golvet för en tid sedan..)
Traskade runt en stund på stan & shoppade även ett par nya underbyxor (bytes sådana hade jag nämligen även det glömt i morse..), men inget desto mer spännande!
Velade & funderade på om jag alls skulle ta mig ut till Lacoste, eftersom det bl.a. innebär att ta en okänd buss till en halvokänd destination..Bestämde mig tillslut för att åka, men väl där hittad jag naturligtvis nada! Eller hittade en helt ok söt kragskjorta, men var inte beredd att betala priset ;)
När jag var klar där var klockan redan närmare hundra & jag måste hoppa på nästa okända buss, mot en mera bekant destination, för att byta om..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar