måndag 11 maj 2009

Post-helg

Beklagar den dåliga uppdateringen! Har njutit av helgen & valt att inte stressa över bloggen..Så här kommer i ställt en liten update:


I fredags var det alltså middag med tjejjerna i Åbo. Det var riktigt trevligt & A bjöd på fantastiskt god mat, med viss inspiration från USA..dock var det hälsosammare & godare än hamppare & franskisar med Coke :) Kvällen avslutades dock någorlunda tidigt (eller nåja, blev ingen utgång i varje fall..), men jag kom anyway inte i säng förrän rätt mycket senare..I och med att det sen var väckning någorlunda tidigt på lördag, så blev det en lite för kort natt.


Lördagen börjades med mys & brunch i sängen, framför en animerad film (Bolt), som vi tyvärr ändå inte han se klart.. Sen var det dags att promma iväg mot tåget & som tur hade det i det skedet slutat (ös)regna! Tågresan gick snabbt (skönt att för engångsskull ha sälskap & en god bok med sig!) & väl hemma i Kyrkslätt fixade vi välbehövd middag :)
Resten av eftermiddagen/källen spenderade jag med Lilli & Florin på stallet! Roligt att få lite kvalitetstid tillsammans med syrran & kunna njuta av en gemensam hobby <3


På söndagen fyllde Lilli 13!!! Min babysyster blev tonåring, when did this happen?? Vi firade med uppvaktning på sängen, presenter, underbar "vårlunch" (då även momi joinade) & eftermiddagskaffe i sälskap av fafa&sambo. Några glas bubbligt dracks även till diverse mammors & min examens ära :)
På förmiddagen hade M & jag dessutom stökat undan en lenkki & ett litet magmuskelpass, så vi kunde med gott samvete njuta av allt det goda! På kvällen chillade vi bara.. En riktigt lysande söndag helt enkelt!

I dag var det sedan back to reality med besked! *suuuck(s)*
Tidig väckning & småstressigt morgonpyssel..strul med tågen (när är det inte det, VR?) & av den orsaken inget ordentligt "Hejdå". Ont i hjärtat & några tårar > en ovanligt pissig måndag m.a.o.
Men, man får väl se det som så, att härifrån finns det bara en väg: uppåt! Nu kan väckan bara bli bättre :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar